Exeter College, Oxford

  • Client; Mace
  • Value; £3.5m
  • Construction of a new single storey basement within secant piled wall, and a four storey reinforced concrete frame.
  • New structure is to be constructed within the existing retained 1913 facade.
  • Concrete works largely exposed fair-faced concrete classed as a special finish.

 

Privacy Preference Center

Analytics

These cookies collect information in an anonymous form, including the number of visitors to the site, where visitors come from and the pages they visited, so that we can measure and improve the performance of our site, using a service provided by Google Analytics.

_ga

Strictly Necessary Cookies

This cookie is placed when you click ‘Accept’ on the cookie information warning bar that is displayed at the foot of our website and tells us you have given your consent to the use of cookies on our site and stops this message from appearing. A compliance cookie is also placed if you change your cookie preferences using the control panel on our website.

_gdpr